Tricouri polo

Tricouri simple

Haine onine

Tricouri simple de dama

Tricouri de dama simple de diferite modele:

Comercializam tricouri de dama simple cu posibilitate de a fi personalizate. Puteti achizitiona endetail si engros urmatoarele modele: tricou de damă Dream simplu, Tricou de damă PURE 150, Tricou de damă CITY 150, Tricou/rochie LOVE 150, Tricou de damă Elegance, Tricou de damă SPAGHETTI TOP 180, Top de dama Impression, Tricouri de damă 200 cu mânecă lungă, Tricouri de damă Fashion 180, Tricou de damă Duo Sandwich 160.

120 Tricou de damă CITY 150 - Cod tricou 120

No images found.

tricouri de dama simple si eleganteTricou de damă CITY 150  - Tricouri simple si elegante de dama

Tricou de damă CITY 150 cu mâneci foarte scurte, cu croială lejeră, cu margină lată în partea de jos. Guler rotund cu margină îngustă din acelaşi material, umerii întăriţi cu o dungă cusută. Lungimea tricoului este până în dreptul şoldurilor. Datorită finisării cu silicon este moale şi plăcut la atingere. Potrivit pentru imprimare şi brodare.Etichetă din saten.

Tricou de damă PURE 150 Cod Tricou 122

No images found.

tricou de dama cu maneci scurteTricou de dama simplu cu maneci foarte scurte si guler mai liber

Tricoul de damă PURE 150 este un tricou de damă cu mâneci foarte scurte. Guler mai liber, cu margine îngustă din acelaşi material. Umerii sunt întăriţi cu o dungă cusută. Lungimea tricoului este până la nivelul şoldurilor. Datorită finisajului cu silicon este moale şi plăcut la atingere. Potrivit pentru imprimare şi brodare. Etichetă din saten.

Tricou simplu de dama Dream - Cod 128

No images found.

Tricou de dama simplu cu guler in V

Tricou de calitate, de damă, croială raglan. Răscroială în V la gât. Menţinerea formei asigurată prin adăugarea de elastan. Lungime până la şolduri. Potrivit pentru imprimare şi broderie. Eticheta satin. Descriere: Single Jersey, 95% bavlna, 5% elastan, 180 g/m2 Mărimi: XS, S, M, L, XL, XXL

Sustinem campania "Credem in tine" a asociatiei umanitare Alexandra Nanu

Sustinem Campania Credem in tine a Asociatiei Umanitare AUAN

livrare in 24 ore Livrare prin curier rapid
Icon Suport clienti 09 -20 tel: 031-228-4387
Icon Ridicare personala a coletelor
Icon Reduceri pentru clientii fideli