Tricouri polo

Tricouri simple

Haine onine

Tricouri Polo Unisex

tricouri polo unisexTricouri Polo unisex, tricouri Polo de dama si pentru barbati

La idTricouri veti gasi tricouri Polo unisex, tricouri Polo de dama si pentru barbati de diferite culori si modele ideale pentru a fi insciptionate, personalizate prin transfer termic si alte metode, cu imaginea, logoul si sloganul pe care il folositi pentru promovarea companiei dumneavoastra.

203 Tricou Polo Pique 200

User Rating: / 16
PoorBest 

Noul tricou Polo Pique are o croială care se aşează mai bine

Tricou Polo cu o  nouă calitate a ţesăturii, ochiuri pique mai mici, mult mai adecvat imprimării şi brodării. Gulerul şi margina mânecii au două dungi reliefate în aceeaşi culoare cu tricoul. 3 nasturi în culoarea materialului. Etichetă din saten din două culori. Tricoul are cusături laterale. Ideal pentru angajatii dumneavoastra, elevi si studenti.

 

 

202 Tricou Polo Single J. 180

User Rating: / 8
PoorBest 

202 Tricoul Polo Single J. 180 este cu mânecă scurtă

Tricoul Polo Single J. 180este un tricou clasic cu guler şi doi nasturi. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. La guler este cusută eticheta inscripţionată cu mărimea şi numele firmei. Tricoul este fabricat dintr-o ţesătură fină de calitate care este nu numai plăcută la purtare dar prezintă şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea cu reclamă. La alegere dintr-o gamă variată de culori şi nuanţe.

 

Sustinem campania "Credem in tine" a asociatiei umanitare Alexandra Nanu

Sustinem Campania Credem in tine a Asociatiei Umanitare AUAN

livrare in 24 ore Livrare prin curier rapid
Icon Suport clienti 09 -20 tel: 031-228-4387
Icon Ridicare personala a coletelor
Icon Reduceri pentru clientii fideli