Tricouri polo

Tricouri simple

Haine onine

Tricouri Polo de bărbaţi

Tricouri polo pentru barbatiTricouri Polo de bărbaţi - Tricouri Polo golf barbatesti

La idTricouri veti gasi tricouri Polo pentru barbati de diferite culori si modele ideale pentru a fi insciptionate, personalizate prin transfer termic si alte metode, cu imaginea, logoul si sloganul pe care il folositi pentru promovarea companiei dumneavoastra.

204 Tricou Polo Golf 200 pentru barbati

User Rating: / 13
PoorBest 

Tricoul Polo Golf cu maneca scurta, fabricat din 100% bumbac pique

Tricoul 204 Polo Golf este un tricou polo trend pentru clienţii mai exigenţi. Gulerul, buzunarul şi banda întăritoare de la nasturi sunt într-o culoare de bază care creează un contrast interesant cu dungile tricoului. Umerii sunt întăriţi cu o bandă textilă. La guler este cusută eticheta pe care este inscripţionată mărimea şi numele firmei. Buzunarul în culoarea de bază este destinat imprimării sau brodării, de aceea NU ESTE cusut pe tricou, fiind însă parte integrantă a acestuia.

211 Tricou Polo cu mânecă lungă pentru pentru barbati

User Rating: / 15
PoorBest 

211 Tricouri Polo Single J.180 cu mânecă lungă pentru barbati

Tricou Polo din tesătură fină, cu mânecă lungă, cu mansetă din tesătura 1x1, cu 2 nasturi în culoarea materialului. La umeri bandă întăritoare, etichetă textilă. Perfect pentru sezonul rece, disponibil in diferite culori si modele ideale pentru a fi insciptionate, personalizate prin transfer termic si alte metode, cu imaginea, logoul si sloganul pe care il folositi pentru promovarea companiei dumneavoastra.

Sustinem campania "Credem in tine" a asociatiei umanitare Alexandra Nanu

Sustinem Campania Credem in tine a Asociatiei Umanitare AUAN

livrare in 24 ore Livrare prin curier rapid
Icon Suport clienti 09 -20 tel: 031-228-4387
Icon Ridicare personala a coletelor
Icon Reduceri pentru clientii fideli