Tricouri polo

Tricouri simple

Haine onine

Tricouri Polo

Tricouri PoloTricouri Polo unisex - tricouri Polo de dama, tricouri polo pentru barbati si copii

Tricouri polo confectionate din bumbac 100% croiala gulerului difera de la model la model, cu buzunar sau fara. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. La guler este cusută eticheta inscripţionată cu mărimea şi numele firmei. Tricoul Polo este fabricat dintr-o ţesătură fină de calitate care este nu numai plăcută la purtare dar prezintă şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea cu reclamă. La alegere dintr-o gamă variată de culori şi nuanţe. Tricourile Polo au 200 si 160 de grame / metrul patrat de material.

 • Tricouri Polo Unisex (2 Articles)

  tricouri polo unisexTricouri Polo unisex, tricouri Polo de dama si pentru barbati

  La idTricouri veti gasi tricouri Polo unisex, tricouri Polo de dama si pentru barbati de diferite culori si modele ideale pentru a fi insciptionate, personalizate prin transfer termic si alte metode, cu imaginea, logoul si sloganul pe care il folositi pentru promovarea companiei dumneavoastra.

 • Tricouri Polo de damă (1 Article)

  tricouri polo de damaTricouri Polo de damă - Tricouri Polo cu croială elegantă de damă

  La idTricouri veti gasi tricouri Polo de dama de diferite culori si modele ideale pentru a fi insciptionate, personalizate prin transfer termic si alte metode, cu imaginea, logoul si sloganul pe care il folositi pentru promovarea companiei dumneavoastra.

 • Tricouri Polo de bărbaţi (2 Articles)

  Tricouri polo pentru barbatiTricouri Polo de bărbaţi - Tricouri Polo golf barbatesti

  La idTricouri veti gasi tricouri Polo pentru barbati de diferite culori si modele ideale pentru a fi insciptionate, personalizate prin transfer termic si alte metode, cu imaginea, logoul si sloganul pe care il folositi pentru promovarea companiei dumneavoastra.

 • Tricouri Polo de copii (1 Article)

  Tricouri Polo pentru copii - tricouri polo juniorTricouri Polo pentru copii

  La idTricouri veti gasi tricouri Polo pentru copii de diferite culori si modele si dimensiuni, ideale pentru a fi insciptionate, personalizate prin transfer termic si alte metode, cu imaginea, logoul si sloganul pe care il folositi pentru promovarea gradinitei, scolii , clubului sportiv sau a organizatiei dumneavoastra.

Sustinem campania "Credem in tine" a asociatiei umanitare Alexandra Nanu

Sustinem Campania Credem in tine a Asociatiei Umanitare AUAN

livrare in 24 ore Livrare prin curier rapid
Icon Suport clienti 09 -20 tel: 031-228-4387
Icon Ridicare personala a coletelor
Icon Reduceri pentru clientii fideli