Tricouri polo

Tricouri simple

Haine onine

Fleece Unisex

Haine fleece unisexFleece Unisex veste, caciuli, fulare bluze fleece

- Cumpara fleece la preturi accesibile produse pretabile pentru personalizare prin inscriptionare transfer termic si brodare . Cauta fleece in oferta idtricouri.ro. Produse fleece unisex: Vestă fleece unisex 280, Jachetă fleece unisex Hi-Q 360, Căciulă fleece, unisex, Polar 230, Fular fleece, unisex, Polar 230.

Fular fleece, unisex, Fulare Polar 230 - Cod fular 508

User Rating: / 4
PoorBest 

fular fleece polarFular fleece, unisex cod 508, Polar 230 ideal pentru personalizare

Fular fleece unisex ideal pentru personalizare prin brodare, transfer termic cu logoul si sloganul firmei sau organizatiei dumneavoastra. Fular fleece cu franjuri la ambele capete, ce poate fi combinat cu toate produsele din sortimentul Fleece. Produsul este indicat pentru brodare sau aplicare cu laser.

Caciula fleece, unisex, Polar 230 - Cod Caciula 507

User Rating: / 4
PoorBest 

caciuli fleeceCaciula din material fleece indeala pentru inscriptionari

Caciula fleece unisex cod 507 Polar 230 poate fi combinata cu toate produsele din sortimentul Fleece. Caciula este indicata pentru brodare inscriptionare prin transfer termic sau aplicare cu laser cu logoul si sloganul firmei sau organizatiei dumneavoastra.

Jacheta fleece unisex Hi-Q 360 - Cod jacheta fleece 506

User Rating: / 9
PoorBest 

jacheta fleece unisexJachetă fleece unisex, de calitate excepţională, design sport

Jacheta 506 fleece unisex Hi-Q 360, are fermoar pe toată lungimea. Umerii sunt acoperiţi cu material PAD rezident la umezeală. Tratamentul antipeeling limitează adunarea pufului. Aceasta jacheta este ideala pentru inscriptionare prin transfer termic, broderie, personalizare cu logoul si sloganul companiei dumneavoastra.

Vesta fleece unisex 280 - cod vesta fleece 502

User Rating: / 6
PoorBest 

vesta fleece unisexVestă fleece unisex de calitate cu croială clasică cu trei buzunare

Aceasta veste fleece are buzunarul din dreptul pieptului este închis cu fermoar şi asigură spaţiu pentru aplicarea broderiei, imprimeului prin transfer termic pentru personalizare. În partea interioară tratament antipeeling. Margina de la umeri şi de la guler este cusută cu o dungă textilă pentru a prelungi durata de viaţă a produsului. Dunga textilă dublă, cusută la umeri creează un aspect elegant. Partea de jos a vestei este prevăzută cu şnur . Partea interioară a gulerului este în culoare contrastantă.

Sustinem campania "Credem in tine" a asociatiei umanitare Alexandra Nanu

Sustinem Campania Credem in tine a Asociatiei Umanitare AUAN

livrare in 24 ore Livrare prin curier rapid
Icon Suport clienti 09 -20 tel: 031-228-4387
Icon Ridicare personala a coletelor
Icon Reduceri pentru clientii fideli